Päivän vinkki: Pakota Windows sulkeutumaan asentamatta päivityksiä

Now Reading
Päivän vinkki: Pakota Windows sulkeutumaan asentamatta päivityksiä

110312 sulje windowsIstut tietokoneellasi ja yhtäkkiä huomaat, että on aamuyö ja nukkumaankin pitäisi päästä? Suljet tietokoneen Windowsin Sammuta-painikkeesta, mutta ikäväksesi huomaatkin, että sinulla on päivityksiä asentamatta ja ne pitää päivittää ennen kuin tietokoneen saa suljettua. Kymmenen minuuttia myöhemmin odotat edelleen päivitysten asentamisen loppumista.

Onneksi on kuitenkin olemassa nopea ja yksinkertainen tapa ohittaa päivitysten asennus, jotta saat tietokoneen sammutettua ilman niiden asentamista.

Ensin sinun pitää sulkea kaikki avoinna olevat ohjelmat. Tämän jälkeen paina näppäinyhdistelmää Alt-F4. Kuten yllä olevasta kuvaruutukaappauksesta voidaan huomata, voit nyt avautuneesta alasvetovalikosta valita päivitysten asentamisen sijaan suoraan tietokoneen sulkeutumisen. Tietokone sammuu nyt suoraan ilman Windowsin päivitysten asennusta.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.