Now Reading
Windows 10:n maailman suosituin käyttöjärjestelmä ennen kuluvan vuoden loppua

Ohjelmistojätti Microsoft harvemmin tarjoaa tietoa Windows 10 -käyttöjärjestelmän käyttöasteesta, mutta eri tutkimusyhtiöiden raporttien mukaan yhtiön uusimman sukupolven käyttöjärjestelmä on nosteessa. Tutkimusyhtiö NetMarketSharen mukaan Windows 10 on hieman parantanut asemiaan ja StatCounterin mukaan Microsoftin uusin tulee ohittamaan suositun Windows 7 -käyttöjärjestelmän ennen kuluvan vuoden loppua.

StatCounterin mukaan Windows 7 on edelleen maailman suosituin käyttöjärjestelmä 42,67 prosentin markkkinaosuudellaan, mutta Windows 10 ei ole kaukana perässä 40,95 prosentin osuudellaan.

Windows 8.1 -käyttöjärjestelmän osuus jäi 9,03 prosenttiin. Tämän perässä on Windows XP 3,89 prosentin osuudella. Jää nähtäväksi miten Windows 10 suoriutuu seuraavien kuukausien aikana, mutta nykyisen trendin mukaan se saattaa pian olla suosituin käyttöjärjestelmä. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Softpedia.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
58%
Mahtavaa
25%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
8%
Ottaa päähän
8%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.