Windows 8 -käyttöjärjestelmä myyntiin lokakuussa – heti kaikille alustoille

Now Reading
Windows 8 -käyttöjärjestelmä myyntiin lokakuussa – heti kaikille alustoille

windows-8-logoWindows 8 -käyttöjärjestelmä on seuraava merkittävä tuotejulkaisu Microsoftilta ja monet asiat tulevat riippumaan tämän menestyksestä. Windows 7 -käyttöjärjestelmällä varustetu tablet-tietokoneet olivat enemmän tai vähemmän menestyksekkäitä siitä johtuen ettei käyttöjärjestelmää oltu suunniteltu vartavasten tablettikäyttöä varten.

Windows 8:n suunnittelutyössä kyseinen käyttökohde on otettu huomioon heti alusta alkaen ja Microsoftin Metro-käyttöliittymä on heti kotonaan tableteissa. Bloombergin raportin mukaan Windows 8 -käyttöjärjestelmä saapuu myyntiin kaikille alustoille tämän vuoden lokakuussa, siis myös ARM-suorittimilla varustetuille tableteille.

Bloombergin mukaan Windows 8 -käyttöjärjestelmä valmistuu tulevan kesän kuluessa. Kyseessä on ensimmäinen kerta jolloin Microsoftin Windows -käyttöjärjestelmästä tehdään täysi versio ARM-suorittimille, joten prosessi kestää hieman totuttua kauemmin.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.