Windows 8:n betaversiolla jo yli miljoona latausta

Now Reading
Windows 8:n betaversiolla jo yli miljoona latausta

Ohjelmistoyhtiö Microsoft toi ladattavaksi seuraavan sukupolven Windows 8 -käyttöjärjestelmän ensimmäisen julkisen betaversion (Consumer Preview) vasta pari päivää sitten. Microsoft on vahvistanut, että yhdessä päivässä betaversiota ehditty ladata yhtiön sivuilta jo yli miljoona kertaa.

Windows 8:n uusiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa uusi tablet-koneita silmällä pitäen suunniteltu Metro-koodinimellä tunnettu käyttöliittymä. Uusi käyttöjärjestelmäversio tukee nyt myös ensimmäistä kertaa ARMin arkkitehtuuriin pohjautuvia suorittimia.

Ehkä helpoin ja kivuttomin tapa kokeilla uuden Windows 8 -käyttöjärjestelmävesion mukanaan tuomia ominaisuuksia on asentaa se virtuaalikoneelle esimerkiksi Virtualboxin avulla. Kerro kommenteissa omat kokemuksesi uudesta versiosta. Voit ladata Windows 8 Consumer Preview -version täältä tai ISO-levynkuvana täältä. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Neowin.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.