Windows 8 tuo uusia haasteita myös piraateille

Now Reading
Windows 8 tuo uusia haasteita myös piraateille

190811 Windows-8-LogoOhjelmistojätti Microsoftin uuden Windows 8 -käyttöjärjestelmän julkaisu lähestyy kovaa vauhtia. Julkisuuteen on nyt vuotanut uusia strategisia yksityiskohtia yhtiön suunnitelmista käyttöjärjestelmän suhteen. Tiedon mukaan tuoteavaimet poistuvat käytöstä ja lisenssin hankinta tulee tapahtumaan yhtiön pystyttämän web-sivun avulla.

On epäselvää miten ilman toimivaa Internet-yhteyttä on mahdollista hankkia Windows 8 -tuoteavain, mutta puhelimen välityksellä toimiva aktivointi on yksi mahdollisuus. Toimivalla Internet-yhteydellä varustettu käyttäjä kykenee asentamaan yhtiön uuden käyttöjärjestelmän ja hankkimaan tuotevaimen yhtiön web-sivulta aktivoidaakseen uuden käyttöjärjestelmäasennuksensa.

Aiheesta uutisoineen verkkolehti ExtremeTechin mukaan asian takana saattaa olla yhtiön menetelmä, jossa asiakasjärjestelmille lähetetään käyttöjärjestelmän käynnistämisen mahdollistava koodi etäpalvelimen avulla. Kyseinen mekanismi tullee aiheuttamaan piraateille hieman nykyistä enemmän ongelmia, mutta saattaa samalla tuottaa ongelmia myös käyttöjärjestelmän laillisesti hankkineelle kuluttajalle ja vaikuttaa negatiivisessa mielessä myös sen myyntiin.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.