Windows 8:n ARM-versio ensi kuussa kehittäjien käsiin

Now Reading
Windows 8:n ARM-versio ensi kuussa kehittäjien käsiin

290112 ti4470 windows8Yksi suurimmista uusista ominaisuuksista Microsoftin tulevan sukupolven Windows 8 -käyttöjärjestelmässä on tuki ARMin arkkitehtuuriin pohjautuville suorittimille. Käyttöjärjestelmän ARM-version on kuitenkin kerrottu toistaikseksi olevan liian epävakaa.

Viimeisimpien huhujen mukaan tähän on kuitenkin tullut muutos, sillä Windows 8:n kerrotaan toimivan suhteellisen vakaasti ja sen kehitysversio lähetettäisiin kehittäjille ensi kuun aikana.

ARMin suorittimilla on Intelin ja AMD:n x86-arkkitehtuuriin pohjautuviin suorittimiin nähden edullisempi hinta. ARMin arkkitehtuuriin pohjautuvilla suorittimilla varustettujen tablet-tietokoneiden oletetaankin olevan huomattavasti x86-suorittimilla varustettuja kilpakumppaneitaan edullisempia.

ARM-suorittimissa on kuitenkin se huono puoli, että niillä ei onnistu Windows-sovellusten suorittaminen. Aiheesta uutisoi ulkomainen verkkolehti CNET News.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.