AMD Ryzen 2 julkaisupäivä, speksit ja suorituskyky

Now Reading
AMD Ryzen 2 julkaisupäivä, speksit ja suorituskyky

 

Tuleva AMD Ryzen 2 prosessori saapuu huhtikuussa, uudistetuilla 2000-sarjan Pinnacle Ridge -yksiköillä, jotka tuovat mukanaan uuden litografian, suuremmat kellonopeudet ja parannetun tehokkuuden.

  • Julkaisupäivä

Ryzen-prosessoreiden toinen sukupolvi, koodinimeltään Pinnacle Ridge, julkaistaan huhtikuussa.

  • Speksit

AMD Ryzen 2 uudet 2000-sarjan Pinnacle Ridge -sirut sisältävät uuden Zen+ -arkkitehtuurin ja käyttävät parannettua 12nm:n tuotantoprosessia, toisin kuin ensimmäisen Ryzenin sirun 14nm:n litografia.

Älä odota, että ylimääräisiä ytimiä puristetaan uuteen Ryzen 2 -perheeseen, koska 12 nm:n muotoilu ei anna mahdollisuutta ylimääräiseen tilaan sirun sisällä.

Mutta AMD:llä on myös lupaavia lisäominaisuuksia uusien Zen+ -prosessoreiden suorituskyvyn optimoimiseksi. Uusi Precision Boost 2 ja Extended Frequency Range (XFR) 2 -ominaisuudet antavat mahdollisuuden tehostetuille kellotaajuuksille.

  • Alusta

Uusien Ryzen 2000-sarjan sirujen mukana tulee uusi 400-sarjan piirisarja, vaikka nykyisetkin 300-sarjan AM4-alustaiset emolevyt ovat edelleen yhteensopiva uusien Pinnacle Ridge-keskusyksiköiden kanssa, tarvitset vain BIOS-päivityksen.

  • Hinta

Viimeisimpien Ryzen-sirujen hinnat on laskenut viime kuukausien aikana, mutta oletetaan, etteivät Ryzen 2-prosessorit ole huomattavasti kalliimpia silloin kuin ne julkaistaan.

  • Suorituskyky

AMD ehdottaa, että prosessin muutos 14nm:sta 12nm:iin tuottaa 10%:n suorituskyvyn kasvatuksen, mutta kellotaajuuksilla ja toisen sukupolven Precision Boostin pitäisi tarjota hieman enemmän suorituskykyä.

 

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
79%
Mahtavaa
7%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
7%
Ottaa päähän
7%
About The Author
Ville Raita