Intel julkaisi uuden Intel IoT -alustan

Now Reading
Intel julkaisi uuden Intel IoT -alustan

Intel on julkaissut uuden Intel IoT -alustan sekä uusia laitteisto- ja ohjelmistotuotteita. Alustan sisältämät kaksi referenssiarkkitehtuuria sekä Intelin ja sen ekosysteemin tuotteet keskittyvät yhtiön mukaan esineiden internetin mahdollisuuksiin.

Uusiin tuotteisiin lukeutuu uudet, IoT-sovelluksiin kehitetyt Intel Quark -suorittimet, Wind Riverin ilmaisia pilviohjelmistolla varustettuja käyttöjärjestelmiä sekä analytiikkavalmiuksia.

Intel Quark -mikro-ohjain D1000 on nyt saatavilla, ja Intel Quark -mikro-ohjain D2000 tulee saataville vuoden loppuun mennessä. IoT-ratkaisuja varten suunniteltu Intel Quark SE -järjestelmäpiiri tulee saataville vuoden 2016 ensimmäisellä puoliskolla.

Oleellinen osa uutta Intel IoT -alustaa on Trusted Analytics Platform (TAP). Sen tarkoitksena on auttaa tekemään datasta käyttökelpoista. Se on mahdollista myös integroida osaksi päästä päähän -periaatteen IoT-ratkaisua. Kehittäjille ja datatieteilijöille suunnattu TAP sopii yhtiön mukaan terveydenhuoltoon, vähittäiskaupalle ja teollisuudelle.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
100%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.