Sharp saattaa olla yksi Applen seuraavan sukupolven älypuhelimen näyttöpaneelitoimittajista

Now Reading
Sharp saattaa olla yksi Applen seuraavan sukupolven älypuhelimen näyttöpaneelitoimittajista

Tietotekniikkajätti Apple käy huhujen mukaan parhaillaan neuvotteluita näyttövalmistaja Sharpin kanssa OLED-paneelien toimittamisesta seuraavan sukupolven iPhone -älypuhelimiin. On toki aikaista keskustella vielä tulevan sukupolven iPhone 8 -älypuhelimesta sen tarkemmin, mutta voidaan toki melko varmasti olettaa sen saapuvan OLED-näyttöpaneelilla varustettuna.

Huhun mukaan Apple yrittää parhaansa mukaan kasvattaa mahdollisten OLED-näyttöpaneelivalmistajen määrää, jotta se saisi mahdollisimman tasaisesti näyttöpaneeleita iPhone-puhelimiensa kysyntään vastatakseen. Toistaiseksi ainoa Applen tuote, jossa OLED-näyttöpaneeleita käytetään on yhtiön Apple Watch -älykello.

Sharp on hiljattain ilmoittanut 566 miljoonan dollarin investoinneista OLED-tuotantolaitoksiin ja alkaa tuottamaan niitä jo piankin. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti NextPowerUp.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
50%
Ei hyvä
25%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
25%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.