SSD-toimittajat koventavat keskinäistä kilpailuaan

Now Reading
SSD-toimittajat koventavat keskinäistä kilpailuaan

Alan lähteiden mukaan SSD-markkinat ovat astumassa voimakkaan hintakilpailun puolelle. Lähteiden mukaan alan suurimmat toimittajat, kuten Micron, Intel, Kingston, SanDisk ja Samsung Electronics valmistautuvat markkinoiden valtaukseen.

Micron on tiedon mukaan kutistanut NAND-piirimyyntiään muille yhtiöille tarkoituksena tukea Crucial-nimen alla myytäviä SSD-asemia. Yhtiö aikookin kaksinkertaistaa SSD-asemien toimituksensa. Kingston puolestaan on nostanut kuukausitoimituksiaan 600 tuhanteen kappaleeseen kilpaillakseen SanDiskin ja Samsungin kanssa alan toimittajien ykköspaikasta.

SanDisk rankattiin viime vuonna kuluttajamarkkinoille sunnattujen SSD-asemien toimittajista toiselle sijalle 16 prosentin markkinaosuudella. SanDisk on kuitenkin osoittanut agressiivisuutta myös yrityskäyttöön tarkoitettujen SSD-asemien markkinoilla ja odottaakin nappaavansa toimittajien ykköspaikan vuonna 2017. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Digi Times.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.