LG:n Android Wear -älykello saapui myyntiin valikoiduilla markkinoilla

Now Reading
LG:n Android Wear -älykello saapui myyntiin valikoiduilla markkinoilla

Etelä-korealaisen LG:n ensimmäinen Android Wearilla varustettu älykello on yhtiön mukaan saapunut maailmalla myyntiin. Yhtiö kertoo älykellon olevan nyt saatavilla Google Play -palvelusta muun muassa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Ranskassa, Irlannissa, Espanjassa, Saksassa, Italiassa, Britanniassa, Australiassa, Intiassa, Japanissa ja yhtiön kotimaassa Etelä-koreassa.

Tämän lisäksi se on saatavilla myös 15 muussa maassa, kuten Brasilia, Meksiko ja Venäjä. Näissä maissa se on tosin saatavilla vain valikoitujen jälleenmyyjien kautta.

LG G Watch on IP67-sertifioitu. Veden ja pölyn hylkimisen lisäksi se sisältää 1,65 tuumaisen 280×280 pikselin resoluutiolla varustetun kosketusnäytön. Älykellossa on myös Qualcommin Snapdragon 400 -järjestelmäpiiri, joka toimii 1,2 gigahertsin kellotaajuudella sekä 512 megatavua RAM-muistia.

Yrityksen älykello tukee Bluetooth 4.0 -tekniikkaa ja on varustettu neljän gigatavun sisäisellä tallennustilalla ja 400 mAh akulla. Älykellon hinta vaihtelee markkina-alueittain.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.