Logitech G julkisti ammattitason PRO-pelikuulokkeet

Now Reading
Logitech G julkisti ammattitason PRO-pelikuulokkeet

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech julkisti ammattitason Logitech G PRO -pelikuulokkeet vaativaan elektronisen urheilun äänentoistoon.

Logitech G PRO -pelikuulokkeet on luotu ensisijaisesti e-urheilijoiden vaatimukset täyttäviksi, joten kuulokkeet ovat oivallinen valinta kaikenlaiseen kilpailulliseen pelaamiseen tasosta riippumatta. Logitech G PRO -malliston uusimpana tulokkaana PRO-kuulokkeet täydentävät pelilaitevalikoimaa oivallisesti. Kevytrakenteiset, kestävät ja äärimmäisen mukavat kuulokkeet tuntuvat päässä miellyttäviltä pitkissäkin pelisessioissa.

Logitech G PRO -pelikuulokkeet tarjoavat huipputarkkaa äänentoistoa ja tehokasta ulkoisten äänten vaimennusta. Pehmeät keinonahkapäällysteiset pehmusteet takaavat käyttömukavuuden ja ammattitason kuulokemikrofoni varmistaa selkeän puheäänen välittymisen. Kuulokkeiden erottelukyvyn ansiosta jopa hienovaraiset äänet, kuten vihollispelaajan askeleet, kuuluvat tarkasti. Näin kuulokkeet tuovat tuntuvan kilpailuedun erityisesti moninpeleissä, joissa äänen perusteella reagointi voi merkitä eroa voiton ja häviön välillä.

Logitech G PRO on myös nimetty Electronic Sports Leaguen (ESL), ESL Onen ja ESL Premiershipin virallisiksi pelikuulokkeiksi. Lisäksi Logitech G PRO -pelikuulokkeita käyttävät myös useat elektronisen urheilun huipputiimit ja pelaajat.

Logitech G PRO -pelikuulokkeet tulevat myyntiin huhtikuussa 99 euron suositushintaan.

Lisätietoja täältä: https://www.logitechg.com/fi-fi/product/pro-gaming-headset

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Ville Raita