Now Reading
Seagate tuo myyntiin maailman ohuimman ulkoisen kahden teratavun kiintolevyn

Seagate Technology tuo myyntiin 9,6 millimetriä ohuen ulkoisen kiintolevyn, joka painaa 135 grammaa. Seagate Backup Plus Ultra Slim tarjoaa kahden teratavun edestä tallennustilaa, johon yhtiön mukaan mahtuu puoli miljoonaa musiikkikappaletta, 320 000 korkealaatuista valokuvaa tai peräti 240 tuntia teräväpiirtoista videota.

Usb 3.0 -liitännällä varustettu ulkoinen kiintolevy perustuu Seagaten uusimpaan 2,5 tuuman kiintolevytekniikkaan. Se on saatavana väriltään kultaisena ja platinana.

Kiintolevyn mukana toimitetaan apuohjelmat pilvitallennusta, mediahallintaa ja varmuuskopiointia varten. Mukana on myös 200 gigatavun Microsoft OneDrive -pilvitallennustila kahdeksi vuodeksi veloituksettomaan käyttöön.

Seagate Backup Plus Ultra Slim -kiintolevy tulee saataville kesäkuussa yhden ja kahden teratavun kapasiteeteilla 109 ja 149 euron kuluttajahinnoilla.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
22%
Mahtavaa
44%
Ei hyvä
33%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.