Now Reading
SteelSeries ja Targus toivat markkinoille uuden SteelSeries x Targus Sniper -pelirepun

SteelSeries ja Targus tuovat markkinoille SteelSeries x Targus Sniper -pelirepun, joka tarjoaa tavan pelilaitteiden suojaamisen tien päällä ollessa. SafePort Sling Protection -järjestelmä pitää kannettavan tietokoneen paikoillaan.

Repun pintamateriaalit kestävät tiedotteen mukaan säätä ja kulutusta, ja heijastinkuviolla varustetun sadehupun ansiosta laitteita voi kuljettaa tuulessa ja tuiskussa. Sisältä reppu on pehmustettu laitteiden naarmuuntumisen estämiseksi, ja osastoihin sujahtaa kaikki tarpeellinen – kannettava tietokone, näppäimistö, hiiri, hiirimatto, ohjain, kaksi kuulokemikrofonia, kaapelit, vesipullo ja henkilökohtaiset tavarat.

SteelSeries x Targus Sniper sisältää pääosaston, jossa on tilaa suurelle hiirimatolle, hiirelle, näppäimistölle, ohjaimelle ja kuulokemikrofonille, SafePort Sling Protection -järjestelmällä varustetun osaston enintään 17,3 tuuman kannettavalle, piilotetun ulkotaskun vesipullolle ja Piilotettu sisätaskun henkilökohtaisille tavaroille.

Edellä mainitun lisäksi pelireppu sisältää myös kaksi irrotettavaa taskua, joista isompi tasku on tarkoitettu kuulokemikrofonille, kaapeleille, USB-muistitikuille ja muille pikkuesineille. SteelSeries x Targus Sniper on myynnissä valtuutetuilla jälleenmyyjillä sekä verkkokaupassa SteelSeries.com ohjevähittäishintaan 149,99 euroa.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
75%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
25%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.