Now Reading
SteelSeries julkisti numeronäppäimistöttömän version mekaanisesta APEX M750 -pelinäppäimistöstään

SteelSeries on julkistanut numeronäppäimistöttömän version mekaanisesta APEX M750 -pelinäppäimistöstään nimeltään Apex M750 TKL. Se sisältää alkuperäisen M750-näppäimistön tavoin eSports-suorituskyvyn, mutta kompaktissa ja helposti kuljetettavassa numeronäppäimistöttömässä muodossa.

M750 TKL käyttää SteelSeriesin mekaanisia QX2-kytkimiä ja sisältää 5000 Seriesin alumiinimetalliseoksesta valmistetun rungon mustalla mattapinnalla ja kirkkaalla RGB LED -valaistuksella, ja se on yhteensopiva SteelSeries Engine -sovellusten kanssa.

Näppäimistö on suunniteltu kilpailullista eSports-pelaamista varten. M750 TKL -näppäimistöllä käyttäjät voivat myös hyödyntää täysin SteelSeries Engine -sovelluksia, kuten Discord Chat Integration, ImageSync, Audio Visualizer, PrismSync ja GameSense.

APEX M750 TKL on nyt saatavilla 139,99 euron hintalapulla varustettuna.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
25%
Mahtavaa
25%
Ei hyvä
25%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
25%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.