ViewSonicilta uusia yritysnäyttöjä

Now Reading
ViewSonicilta uusia yritysnäyttöjä

ViewSonic on esitellyt muutamia uusia yrityskäyttöön tarkoitettuja tietokonenäyttöjä. VG2437Smc on suunniteltu käytettäväksi Microsoft Lync- (tuleva Skype for Business), Skype-, Google Hangouts-, Cisco Jabber-, Webex-, Citrix Gotomeeting- ja Viber-videopalvelujen kanssa. Näyttö on täysteräväpiirtoinen 24 tuuman näyttö, jossa on yhdysrakenteinen kahden megapikselin kamera, kahden watin stereokaiuttimet ja kaiunpoistava mikrofoni videoneuvottelua varten. Lisäksi näytössä on sekä kaksi usb-liitäntää että kuuloke- ja mikrofoniliitännät ulkoisten äänilaitteiden käyttöä varten.

ViewSonic VP2780-4K puolestaan on Ultra HD/4K-tarkkuuksinen näyttö ammattitason kuvapaneelilla, joka on suunniteltu värikriittiseen visuaaliseen suunnitteluun. 27 tuuman LED-näyttö soveltuu graafisten suunnittelijoiden, valokuvaajien ja videoeditoijien työkaluksi 3840 x 2160 pisteen tarkkuuden ja 60 hertsin virkistystaajuutensa ansiosta.

 

ViewSonic VP2780-4K tukee maksimissaan neljää eri videolähdettä, jolloin näyttöä voi käyttää moniajoa vaativissa tehtävissä. Näyttö tukee myös HDMI 2.0 -liitäntää 60 hertsin 4K-sisältöä varten. ViewSonic VG2437Smc ja VP2780-4K ovat saatavilla 299 ja 1 049 euron suositushintoihin.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
100%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.