Apple aloittaa iPhone SE -älypuhelimien valmistuksen Intiassa lähikuukausien aikana

Now Reading
Apple aloittaa iPhone SE -älypuhelimien valmistuksen Intiassa lähikuukausien aikana

Teknologiajätti Apple aiokoo tulevien kuukausien aikana kasata iPhone SE -älypuhelimia Intiassa. Maksimissaan tuotanto tulee kasvamaan 300-400 tuhanteen yksikköön, mutta alussa tuotantomäärät tulevat olemaan huomattavasti pienempiä.

Applen tarkoituksena on saada omansa Intian kasvavista älypuhelinmarkkinoista. Aikaisempien tietojen mukaan yhtiö tulee lisäksi saamaan Intian hallitukselta verohelpotuksia tuotannon aloittamisesta maassa.

Viime vuonna Apple toimitti maahan 2,5 miljoonaa älypuhelinta, joista noin kolmannes toimitettiin joulukuun aikana. iPhone SE:ssä on 12 megapikselin takakamera ja 1,2 megapikselin etukamera. Siinä on neljän tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 640×1 136 pikseliä. Sen akkukapasiteetti on 1 624 milliampeerituntia. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Softpedia.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
50%
Mahtavaa
50%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.