ASUS tuo markkinoille 5-in-1 Android Windows puhelin/läppäri/tabletin

Now Reading
ASUS tuo markkinoille 5-in-1 Android Windows puhelin/läppäri/tabletin

ASUS julkaisee aivan uutta ja outoa Computexissa.

Transformer Book V on Windows -kannettavatietokone, joka muuttuu tabletiksi irrotettavalla näppäimistöllä.

The Register sivun saamien tietojen mukaan tabletin takanakin on jotain outoa. Nimittäin leveä ura, jossa on 5 tuuman Android -puhelin. Kun puhelin on paikallaan, tabletti käyttää puhelimen prosessoria muuttuakseen Android -tabletiksi. Ja kun laitat irrotettavan näppäimistön tablettiin kiinni niin siitä tulee Android -läppäri.

Käyttöjärjestelmän vaihtaminen vaatii kuulemma vain yhden napautuksen ruudulla.

Asuksen puheenjohtaja Jonney Shih väitti puhelimen olevan ensimmäinen 5 -tuuman 64 -bitin Atomilla.

Shih mukaan Intelin mobiiliprosessori on laajenemassa entisestään ja väitti sen päihittävän Applen A7:n vertailussa. ”Murskavoitto” oli hänen ensisijainen ilmaisutapa kuvaamaan, kuinka nopeasti ASUS on tuomassa uutta sarjaa kilpailemaan markkinoista.

ASUS Zenbook NX500:ssa on Core i7, 4K -näyttö ja 4 PCIe -paikkaa SSD:lle, plus sen luvataan ”erottumaan kirkkaasti ammattimaisuudella ja tyylillä”.

Uusin malli on Transformer Book T300 Chi, 12,5 tuuman 2-in-1 läppäri, joka on Shih:n mukaan maailman ohuin 12 -tuumainen ja myös maailman ohuin tabletti, koska sen paksuin kohta on 7.3 mm ja ohuimmillaan 3 mm. Läppärinä se on vain 14.3 mm paksu.

Siitä löytyy myös 2560 x 1440 WQHD näyttö ja sisäänrakennettu 4G.

Chih ilmoitti myös markkinoille tulevan uusia phabletteja tai Padfoneja kuten ASUS niitä haluaa kutsua. Hinnat ja saatavuus selviää myöhemmin.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.