Helppokäyttöiseksi suunniteltu älypuhelin saapui myyntiin

Now Reading
Helppokäyttöiseksi suunniteltu älypuhelin saapui myyntiin

doro_820

Doro Liberto 820 -älypuhelin on suunniteltu alusta saakka helppokäyttöiseksi erityisesti vanhempien käyttäjien tarpeet huomioon ottaen.

Liberto 820:n painikkeet ovat isokokoisia, ja näyttö suuri ja kirkas. Äänenvoimakkuus on tavanomaista korkeampi. Näin heikompikuuloinenkin pystyy käyttämään puhelinta. Laitteen ergonomiassa on otettu huomioon erilaiset käytön rajoitukset: esimerkiksi sormet eivät enää toimi kaikilla yhtä näppärästi kuin joskus. Fyysiset painikkeet helpottavat käyttöä. Opastustoiminto esittelee eri ominaisuudet havainnollisesti.

Toisin kuin tavalliset älypuhelimet joiden “helppokäyttötila” on aktivoitu, Liberto 820 on täysiverinen älypuhelin, jonka avulla voi käyttää kaikkia modernin älypuhelimen ja Android-käyttöjärjestelmän ominaisuuksia. Toiminnot on yksinkertaisesti suunniteltu alusta saakka mahdollisimman helppokäyttöiseksi.

Puhelimen takana on hätäpainike. Sitä painamalla puhelin lähettää tekstiviestin ja soittaa ennalta määriteltyihin numeroihin. Puhelin lähettää myös sijainnin kartalla. Ominaisuus on ollut erittäin toivottu.

Doro Liberto 820 on Google-sertifioitu laite. Käytännössä se tarkoittaa, että koko 1,2 miljoonan sovelluksen valikoima Google Play -sovelluskaupassa on asennettavissa puhelimeen. Laitetta myydään kolmen värisenä: mustana, valkoisena sekä roosana. Laitteen myynti on nyt alkanut ja sitä on saatavilla suoraan verkosta tai jälleenmyyjiltä kuten Gigantti, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com, Sonera ja TeleFinland.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.