Lenovo valmistelee uuden Android-älypuhelimen julkaisua

Now Reading
Lenovo valmistelee uuden Android-älypuhelimen julkaisua

Lenovo työskentelee parhaillaan uuden Sisley-koodinimellä tunnetun Android-älypuhelimen parissa. Uutuusmalli vaikuttaa vuotokuviensa perusteella saaneen vaikutteita teknologiajätti Applelta sillä se näyttää osaksi muistuttavan jälkimmäisenä mainitun iPhone 6 -älypuhelinta.

Vuotokuvien julkaisijan mukaan Lenovon uutuus olisi ainoastaan 6,9 millimetrin paksuinen. Älypuhelimen teknisistä tiedoista ei vielä ole paljoakaan tietoa, mutta vuodon mukaan se sisältäisi viiden tuuman näyttöpaneelin 720p-resoluutiolla ja laitteen takaosasta löytyisi 13 megapikselin kamera LED-salamalla.

Toistaiseksi ei myöskään ole vielä tiedossa tullaanko kyseistä puhelinmallia koskaan näkemään yhtiön kotimarkkinoiden eli Kiinan ulkopuolella. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti GSM Arena.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.