Lenovolta uusia laitteita

Now Reading
Lenovolta uusia laitteita

Lenovo on julkistanut PHAB2-tuoteperheen, jonka PHAB2 Pro on yhtiön mukaan maailman ensimmäinen Tango-älypuhelin, joka mahdollistaa lisätyn todellisuuden kokemuksen. Muita uutuuksia ovat kaksoiskameralla varustettu PHAB2 Plus sekä isonäyttöinen PHAB2.

Tango-teknologiaa käyttävä PHAB2 Pro -puhelin tuo lisätyn todellisuuden ja sovellukset, joita voidaan hyödyntää sekä opetus- että kotikäytössä kuin myös esimerkiksi täysin uudenlaisten museokokemusten muodossa. Tehon tarjoaa Qualcommin Snapdragon 652 -suoritin.

Valokuvaharrastajille suunnataan PHAB2 Plus -puhelin, joka sisältää kaksi 13 megapikselin kameraa. Näissä kummassakin on nopea tarkennus, f2.0-linssit ja Leican kameroista tunnettu Fujitsu Milbeaut -kuvasignaaliprosessori.

Kukkarolle edullisin on PHAB2, jka tarjoaa lisätyn todellisuuden tilan, jolla onnistuvat esimerkiksi kuva- ja videoyhdistelmät. Puhelimessa on lisäksi 6,4 tuuman HD-näyttö, nopeasti tarkentava 13 megapikselin kamera ja 32 Gt muistia, jota voi vielä laajentaa MikroSD-kortilla.

Syyskuussa maailmanlaajuisesti myyntiin saapuvien uutuusmallien hinnat ovat seuraavat: PHAB2 alkaen 199 euroa, PHAB2 Plus 299 euroa ja PHAB2 Pro 499 euroa. Tarkemmat tiedot saatavuudesta Suomessa ilmoitetaan myöhemmin.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
50%
Mahtavaa
50%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.