LG:n seuraavassa lippulaivapuhelimessa OLED Fullvision -näyttö

Now Reading
LG:n seuraavassa lippulaivapuhelimessa OLED Fullvision -näyttö

LG:n seuraavassa lippulaivapuhelimessa on muovista valmistettu OLED FullVision -näyttö. 4,15 miljoonan pikselin QHD+ OLED FullVision -näyttö (1440 x 2880) tuottaa digikuvien osalta 148 prosenttia sRGB-väriavaruudesta ja digivideoiden osalta 109 prosenttia DCI-P32-väriavaruudesta, yhtiö kertoo.

Tulevan lippulaivapuhelimen näyttö perustuu muovi-OLED-teknologiaan (plastic OLED eli P-OLED), joten näytön reunoja voidaan pyöristää ergonomian ja paremman käsituntuman takaamiseksi. P-OLED valmistetaan tulostamalla pikselit muovisubstraatille, joka on huomattavasti lasia vahvempaa materiaalia.

Näyttö suojataan lisäksi Corning Gorilla Glass 5 -suojalasilla. Lisäksi aikaisempi OLED-teknologian kiinnipalamisongelma on ratkaistu LG:n tulevan puhelimen P-OLED-näytössä käyttämällä kapselointi- ja pikselinskannausteknologiaa. Kapselointi vähentää yhtiön mukaan merkittävästi pikseleiden hapettumista, ja LG:n itsensä kehittämän pikselinskannausteknologian ansiosta kukin pikseli käyttää vähemmän energiaa, mikä puolestaan säästää myös puhelimen akkua.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
59%
Mahtavaa
18%
Ei hyvä
12%
Ihan tyhmää
12%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.