Meizu MX5 ennakkotilattavissa Kiinasta

Now Reading
Meizu MX5 ennakkotilattavissa Kiinasta

Meizu MX5 -lippulaivamallin 16 gigatavun version kansainväliset ennakkotilaukset ovat alkaneet Gearbest-verkkokaupan toimesta. Verkkokauppa aloittaa operaattorilukitsemattomien MX5-älypuhelimien toimitukset elokuun ensimäisestä päivästä lähtien, uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti NextPowerUp.

MX5 sisältää Samsungin valmistaman 5,5 tuumaisen ja Gorilla Glass 3 -lasilla suojatun Amoled-näyttöpaneelin 1080p-resoluutiolla ja 16:9 kuvasuhteella. Laitteen fyysiset mitat ovat 149,9×74,7x 7,6 millimetriä. Painoa uutuukaisella on ainoastaan 149 grammaa, joten se on hieman yhtiön aikaisempaa MX4-lippulaivamallia painavampi.

meizu_mx5

Uuden lippulaivan järjestelmäpiirinä toimii 8-ytiminen Mediatekin MT6795T SoC, joka tunnetaan myös nimellä Helio X10. Älypuhelimessa on lisäksi 20,7 megapikselin takakamera (f/2.2, 4K-videon nauhoituksella) ja viiden megapikselin etukamera (f/2.0).

Yllä mainittujen ominaisuuksien lisäksi älypuhelimest löytyy sormenjälkientunnistin, LTE-liitettävyys sekä Wi-Fi -ja Bluetooth 4.1 -tuki. Käyttöjärjestelmänä toimii yhtiön oma Flyme OS 4.5.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.