Samsung Galaxy S5 mini tulee myös olemaan vettä hylkivä

Now Reading
Samsung Galaxy S5 mini tulee myös olemaan vettä hylkivä

SamMobile-sivuston saamien tietojen mukaan Samsungin Galaxy S5 mini -älypuhelin tulee olemaan IP67-sertifioitu, kuten esikuvansa Galaxy S5:kin. Tämä mahdollistaa sen, että laite on mahdollista upottaa 1 metrin syvyyteen saakka kolmeksikymmeneksi minuutiksi.

Tiedon todellisuus vahvistettiin Samsungin Uuden-Seelannin nettisivuilla takuutietojen kohdalla. Tiedoissa sanottiin, että Galaxy S5, Galaxy S5 mini ja Galaxy S4 Active ovat kaikki yhtä paljon vettä hylkiviä. Osiossa kerrotaan myös, että mikäli jokin näistä laitteista upotetaan veteen yli kolmeksikymmeneksi minuutiksi, takuu raukeaa.

Veden ja pölyn hylkivyyden lisäksi Galaxy S5 mini sisältää keskiluokan laitteistoa. Mukaan lukien neliytiminen Snapdragon 400, 4,5 tuuman näyttö 1280 x 720 -resoluutiolla, 1,5 gigaa RAM-muistia, 16 gigan sisäinen muisti, 8 megapikselin takakamera ja 2 megapikselin etukamera, 2100 mAh:n akku ja Android 4.4 KitKat -käyttöjärjestelmä. Ei ole varmaa milloin Samsung tulee julkistamaan laitteen, mutta sen odotetaan tapahtuvan kesällä.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.