Uusi Lumia-lippulaivamalli vahvistettu – tulee syksyllä?

Now Reading
Uusi Lumia-lippulaivamalli vahvistettu – tulee syksyllä?

Microsoftin Lumia-älypuhelinmallisto tulee saamaan uusia malleja tulevan uuden sukupolven Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmän myötä. Huhuttujen uusien älypuhelinmallien joukossa ovat esimerkiksi Lumia 940 ja Lumia 940 XL.

Uudeksi lippulaivamalliksi huhun mukaan saapuva Lumia 940 XL sisältää tiedon mukaan iirisskannerin, mutta lisäksi myös 5,7 tuumaisen quad-HD-näyttöpaneelin 1440×2560 pikselin resoluutiolla. Lisäksi, on huhuttu myös 8-ytimisestä Snapdragon 810 -järjestelmäpiiristä, kolmesta gigatavusta keskusmuistia ja 3300 milliampeeritunnin akusta.

Edellä mainittujen teknisten tietojen lisäksi Lumia 940 XL saattaa sisältää myös 25 megapikselin PureView-takakameran, joka kykenee kuvaamaan 4K-videota. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen teknologiajulkaisu PhoneArena.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.