Facebook aloittaa käyttäjien selaimen sivuhistorian jakamisen mainostajien kanssa

Now Reading
Facebook aloittaa käyttäjien selaimen sivuhistorian jakamisen mainostajien kanssa

Facebook on tänään ilmoittanut aloittavansa yhtiön mobiilisovelluksen ja käyttäjien internetselaimen keräämien käyttäjän henkilökohtaisen datan jakamisen yhtiön yhteistyökumppanien kanssa, yhteistyökumppanit siis saavat käyttäjän sivuhistorian Facebookilta käyttöönsä. Onneksi tämä on käyttäjäkohtaisesti estettävissä.

Kyseinen ”ominaisuus” tulee käyttöön parin seuraavan lähiviikon kuluessa. Eli jatkossa jos käyttäjä sallii datan jakamisen kolmansille osapuolille tulet näkemään mainoksia jotka ovat entistä paremmin kohdennettu juuri sinulle. Eli jos olet käynyt katsomassa vaikka autokaupan sivuilla autoja niin Facebookissa tulet törmäämään automainoksiin.

Facebook on samaan aikaan tuomassa yhden pudotusvalikon lisää käyttöliittymäänsä, kyseisen valikon kautta voit poistaa yksitellen mainostajia jotka eivät sinua kiinnosta.
Kuten Gizmodo -sivusto asian ilmoittiu, nyt saa huutaa!

Lisätty:

Mikäli haluat estää kyseisen toiminnan heti alkumetreillä niin käy täällä rastittamassa Facebook Inc -kohta listasta. Huom, sivusto vaatii cookiet joten kytke Adblock pois päältä jos sellaista käytät.

13062014_FB_esto

 

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.