Facebook-hakkeri sai kahdeksan kuukautta häkkiä

Now Reading
Facebook-hakkeri sai kahdeksan kuukautta häkkiä

facebook sivuIson-Britannian Yorkista kotoisin oleva opiskelija on saanut tuomionsa sosiaalisen median edellä kävijän Facebookin sisäisiin järjestelmiin murtautumisesta. Facebook-hakkeri sai teostaan kahdeksan kuukauden vankeustuomion.

Facebook ja Yhdysvaltain viranomaiset uskoivat sosiaalisen median sivuston joutuneen viime vuoden puolella teollisuusvakoilun kohteeksi. Todellisuudessa järjestelmään murtautumisesta oli kuitenkin vastuussa 26-vuotias Glenn Mangham.

Mangham toteutti hyökkäyksensä omasta makuuhuoneestaan vanhempiensa kotoa käsin. Manghamin itsensä mukaan hän halusi ainoastaan näyttää Facebookille kuinka se voisi parantaa omaa tietoturvaansa, kuten hän kertoi aikaisemmin tehneensä Yahoon kohdalla. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Cnet UK.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.