Facebookiin tulossa automaattisesti käynnistyvät videot

Now Reading
Facebookiin tulossa automaattisesti käynnistyvät videot

facebook logo

Yhteisöpalvelu Facebookin käyttäjät saavat pian uudeksi riesakseen automaattisesti pyörimään lähtevät mainosvideot, riittää siis, että johonkin selaimen välilehdistä on jäänyt Facebook auki niin jossain välissä ruudulla lähtee mainosvideot pyörimään ilman minkäänlaisia toimia käyttäjän suunnasta, tähän astihan kaikkia videoita on pitänyt vähintään klikata jotta ne lähtisivät pyörimään. Nyt Facebook -yhtiö on kertonut julkistavansa auto-play -ominaisuuden piakkoin.

Muutoksen jälkeen kaikki videot käynnistyvät automaattisesti, oli sitten kyse kaverisi koira-videosta tai youtube-linkistä tai hilseshampoo-mainoksesta. Facebook on kuitenkin lieventänyt ainakin näin ensi alkuun kuluttajien tuskaa ja kärsimystä sillä, että videoiden sisältämät äänet eivät kuulu ennen kuin käyttäjä on klikannut kyseistä videota.

16122013_facebook-autoplay-web

 

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.