Facebookilla jo 901 miljoonaa käyttäjää

Now Reading
Facebookilla jo 901 miljoonaa käyttäjää

facebook logo

Facebook on paljastanut, että sillä on tällä hetkellä 901 mijoonaa käyttäjää ja matka jatkuu vakaasti kohti miljardia, jonka yhtiö aikoo saavuttaa ennen vuoden loppua. Facebookin sivuille jätetään vuorokaudessa 3,2 miljardia viestiä ja joka päivä sinne lisätään 300 miljoonaa uutta valokuvaa.

901 miljoonasta käyttäjästä 526 miljoonaa ovat aktiivisia, jotka käyttävät Facebook -sivustoa päivittäin. Tämän lisäksi mobiilisovelluksien kautta Facebookia maaliskuussa käytti 488 miljoonaa ihmistä.

Tammikuussa yhtiö paljasti käyttäjämääränsä olevan 845 miljoonaa, joten kasvu on ollut huomattavaa.

250412 Facebook

Mashable -sivusto kertoo Facebook -yhtiön tammikuussa tekemien arvioiden mukaan, että Facebookilla olisi miljardi käyttäjää vuoden 2012 lokakuuhun mennessä. Nyt kuitenkin arviota on korjattu ja miljardin rajan epäillään rikkoutuvan huomattavasti aiemmin. Facebook on yhä kaikkein suosituin sosiaalinen media, hyvänä kakkosena tulee Suomessa huonosti omaksuttu Twitter joka kertoi tammikuussa, että sillä on 500 miljoonaa käyttäjää, joista kuitenkkin vain 140 miljoonaa ovat aktiivisia.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.