Now Reading
Googlen uusi hakualgoritmi auttaa käyttäjiä välttämään ongelmallisia sovelluksia

Yhdysvaltalainen hakukonejätti Google tuo Play-sovelluskauppansa hakutoimintoon uusia ominaisuuksia joiden tarkoituksena on keskittyä parantamaan sovellusten laatua auttamalla käyttäjiä löytämään sovelluksia, jotka eivät vaikuta alentavasti laitteen suorituskykyyn.

Yhtiön julkaiseman tiedotteen mukaan Google on ottanut kohteekseen erityisesti sovellukset joiden tiedetään rasittavan laitteiden akunkestoa, latausaikoja tai aiheuttavan laitteiden/sovellusten kaatumisia.

Yhtiön uusi hakualgoritmi auttaa käyttäjiä välttämään ongelmallisia sovelluksia

Googlen muutosten myötä käyttäjät toisaalta entistä vaikeammin tulevat löytäneeksi ja asentaneeksi ongelmia aiheuttavan tai sisältävän sovelluksen, mutta samalla yhtiö myös pakottaa sovelluskehittäjät päivittämään sovelluksensa, jotta heidän tuottamansa sovellukset saavat edelleen näkyvyyttä sovelluskaupassa.

Uusi algoritmi on jo Android-käyttäjien käytössä. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Softpedia.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
60%
Mahtavaa
30%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
10%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.