Space Nation lanseeraa ilmaisen astronauttitreenaussovelluksen tänään

Now Reading
Space Nation lanseeraa ilmaisen astronauttitreenaussovelluksen tänään

Space Nation, avaruuskokemus- ja mediayhtiö, lanseeraa sovelluksen, joka on ensiaskel yrityksen astronauttiohjelmassa. Space Nation Navigator on ilmainen mobiilisovellus, jonka kautta kuka tahansa älypuhelimen omistaja maailmassa voi treenata kuten astronautti.
Sovellus on kehitetty yhteistyössä Nasan ja astronauttikouluttajien kanssa. Space Nation Navigator rakentuu kolmen harjoitusteeman ympärille: sovelluksen käyttäjät treenaavat kehoaan (Body), mieltään (Mind) ja sosiaalisia taitojaan (Social). Sisällöllisesti sovellus on yhdistelmä pelejä, tietokilpailuja, fyysisiä haasteita sekä tarinallisia seikkailuja, joiden kautta käyttäjät saavat kosketuksen niihin taitoihin, joita astronautit tarvitsevat menestyäkseen avaruudessa. Monista samoista taidoista on hyötyä myös maan kamaralla.
Space Nationin toimitusjohtaja/kapteeni ja perustaja Kalle Vähä-Jaakkola: “Mahdollisuudet astronauttitreenaukseen ja avaruusmatkailuun ovat olleet tarjolla tähän asti vain muutamille harvoille valituille. Space Nation Navigator tarjoaa keinon, jolla kuka tahansa, missä tahansa, voi saada avaruuskokemuksia elämäänsä joka päivä.”


Ensimmäinen virstanpylväs Space Nation Astronaut Programissa – yksi ehdokas pääsee avaruuteen
Vuoden 2018 aikana Space Nation Navigator tarjoaa pelaajille uutta sisältöä. Samalla kun sovelluksen käyttäjät kehittävät taitojaan ja etenevät astronauttitreenissä, heille avautuu myös mahdollisuus kilpailla astronauttitreenikokemuksista. Space Nation Navigator on ensimmäinen etappi Space Nation Astronaut Programissa – maailmanlaajuisessa kilpailussa – jossa yksi Space Nation Astronautti -kokelas voittaa matkan avaruuteen joka vuosi.
Space Nationin toinen perustaja ja luova johtaja Mazdak Nassir: “Space Nation Navigator ja Space Nation Astronaut Program ovat ensimmäiset koulutusvälineet, joiden avulla voimme valmentaa tulevaisuuden avaruusmatkailijoita – tavallisia ihmisiä. Maapallon alempi kiertorata on avautumassa liiketoiminnalle, ja monet yritykset valmistautuvat aloittamaan myös kaivostoiminnan asteroideilla tai rakentavat hotelleja. Ihmiset tulevat matkustamaan avaruuteen yhä enenevissä määrin, mutta tätä varten ihmiset tarvitsevat uusia taitoja. Taitoja, joita Space Nation Navigator ja Space Nation Astronaut Program tarjoavat kenelle tahansa maailmassa.”
Space Nation Navigator lanseerataan Yuri Gagaria juhlistavana muistopäivänä
Space Nation Navigator julkaistaan virallisesti 12.4. Yuri Gagarinia, ja ihmiskunnan ensimmäistä avaruuslentoa juhlistavana päivänä.
Space Nationin toimitusjohtaja Kalle Vähä-Jaakkola ja Space Nationin uusi videotähti Alexandra Alexis osallistuivat Yuri’s Night L.A. -tapahtumaan Los Angelesissa lauantaina 7.4.2018. Yuri’s Night on maailmanlaajuinen tapahtuma, jossa juhlistetaan ihmiskunnan menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta avaruudessa. Yuri’s Night -tapahtumia järjestetään vuosittain huhtikuussa ympäri maailmaa kunnianosoituksena Yuri Gagarinille – ensimmäiselle ihmiselle, joka on käynyt avaruudessa (12.4.1961), sekä ensimmäisen avaruusalustan (Space Shuttle) lanseeraamiselle (12.4.1981).
Space Nationin toimitusjohtaja ja kapteeni Kalle Vähä-Jaakkola oli läsnä tapahtumassa kunnianosoituksena ensimmäisen avaruusajan edelläkävijöille. Hän julisti uuden avaruusaikakauden alkua, jonka sankareita tulevat olemaan tavalliset ihmiset ympäri maailman.
Kalle Vähä-Jaakkola: “Space Nation Navigatorin julkistaminen antaa tavallisille ihmisille mahdollisuuden olla avaruuden demokratisoinnin keskiössä. Niin hullulta kuin se kuulostaakin, sovelluksen lataaminen voi todella olla käyttäjän ensimmäinen askel matkallaan kohti avaruutta.”
Space Nation Navigator on nyt ladattavissa Google Play Storessa.

Lisätietoja:
https://spacenationnavigator.com/

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
50%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
50%
About The Author
Suni Sami