TomTom haluaa helpottaa työmatka-autoilijan arkea

Now Reading
TomTom haluaa helpottaa työmatka-autoilijan arkea

TomTom haluaa helpottaa työmatka-autoilijan arkea tuomalla ilmaiseen MyDrive-sovellukseen uuden Traffic Checker -ominaisuuden, joka auttaa varautumaan ruuhkiin. Traffic Checker antaa kuljettajalle personoitua tietoa oman työmatkan ruuhkista.

Traffic Checker antaa käyttäjälle tietoa suoraan älypuhelimeen omaan työmatkaan vaikuttavista tekijöistä. Hälytykset kertovat, onko ruuhkaa ja mistä ne mahdollisesti johtuvat. Hälytyksen perusteella voi luoda uuden reitin, jonka voi viedä TomTom-navigaattoriin.

MyDrive on saatavilla iOS- ja Android-laitteisiin Apple App Storesta ja Google Play -palvelusta tai käytettävissä PC-tietokoneilla osoitteessa mydrive.tomtom.com. Android-käyttäjät saavat personoituja hälytyksiä, kun taas iOS-laitteista työmatkatiedot löytyvät räätälöidystä toiminnosta.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
25%
Mahtavaa
50%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
25%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.