TomTom uudistaa urheilukellonsa suomalaisen huippututkimuksen avulla

Now Reading
TomTom uudistaa urheilukellonsa suomalaisen huippututkimuksen avulla

TomTom laajentaa urheilukellojensa ominaisuuksia Fitness-ikä-, Fitness-pisteet- ja Henkilökohtaiset harjoitukset -toiminnoilla. Uudet toiminnot auttavat treenaamaan tavoitteellisemmin ja pitämään huolta terveellisistä elämäntavoista.

  • TomTom Fitness-ikä kertoo käyttäjälle, missä kunnossa hän oikeasti on
  • TomTom Fitness-pisteet antaa välitöntä palautetta treenistä, jotta kunto kehittyy oikeaan suuntaan
  • TomTom Henkilökohtaiset harjoitukset sisältää yksityiskohtaisia harjoituksia, jotka on räätälöity käyttäjän kuntotason ja tavoitteiden mukaan

Ominaisuudet tulevat saataville seuraaviin TomTom-urheilukelloihin: Runner 2, Runner 3, Spark, Spark 3 ja Adventurer.

TomTom Fitness-ikä antaa käyttäjälle iän, jota hänen kuntotasonsa vastaa. Se pohjautuu maksimaaliseen hapenottokykyyn ja vertaa kuntotasoa käyttäjän todelliseen ikään ja sukupuoleen. Maksimaalinen hapenottokyky (kuinka paljon käyttäjän elimistö kykenee kuljettamaan happea minuutissa ruumiinpainoon nähden) on keskeinen, kansainvälisesti hyväksytty suorituskyvyn mittari.

Fitness-pisteet pohjautuu Fitness-ikään ja antaa pisteitä joka treenistä. Sata pistettä päivässä on riittävä määrä ylläpitämään terveellistä elämäntapaa. Mikäli onnistuu keräämään 500 pistettä kolme kertaa viikossa, Fitness-ikä lähtee nuortumaan.

Henkilökohtaiset harjoitukset -toiminto tuo 50 juoksu- ja pyöräilyharjoitusta TomTom-urheilukelloon. Intensiteetti ja kesto mukautuvat automaattisesti käyttäjän kuntotasoon. Henkilökohtaiset harjoitukset auttavat parantamaan Fitness-ikää ja tukevat omien tavoitteiden saavuttamista, kuten maratonkuntoon pääsemistä tai kalorien polttamista.

Jatkossa kännykkäilmoitukset ja Automaattinen tauko -ominaisuus ovat saatavilla kaikissa edellä mainituissa TomTom-urheilukelloissa. Kännykkäilmoitusten avulla käyttäjä näkee saapuvat puhelut ja tekstiviestit suoraan kellosta. Automaattinen tauko taas pysäyttää ajanoton urheilukellossa heti, kun käyttäjä seisahtuu paikalleen, jolloin hetkelliset pysähdykset eivät vääristä treenidataa.

Kaikki uudet toiminnot saa käyttöön ohjelmapäivityksellä, joka on ladattavissa syyskuussa 2017.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
40%
Ei hyvä
60%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.