Square Enix on sulkenut viime vuonna perustetun Intian studionsa

Now Reading
Square Enix on sulkenut viime vuonna perustetun Intian studionsa

Joytiq-sivusto on saanut tietää, että Square Enix on yrityksen entisen Intian osaston varatoimitusjohtajan Atul Vibhandikin mukaan sulkenut Mumbaissa, Intiassa sijainneen pelistudionsa. Vibhandik ei antanut asiaan liittyviä lisäkommentteja.

Square Enix India perustettiin vuonna 2013 ja se työllisti kuusi henkilöä. Kaikki kuusi henkilöä on nyt lomautettu. Studio ei tuottanut yhtäkään peliä.

Square Enixin presidentti Yosuke Matsuda kertoi 1. huhtikuuta, että yritys tulee keskittymään vähemmän globaaleihin markkinoihin. Yritys aikoo siirtyä takaisin juurilleen ja keskittyä JRPG-peleihin. Matsuda sanoi silloin, että maailmanlaajuisten pelien kehittäminen on hankalaa, riippumatta siitä, tulevatko pelit konsoleille vai älypuhelimille.  Tästä syystä he aikovat kehittää pelejä keskittymättä liikaa globaaliin näkökulmaan.

Hän mainitsi myös, että he menettivät fokuksensa, kehittäessään konsolipelejä maailmanlaajuisesta lähtökohdasta. Lopulta he saivat aikaan keskeneräisiä pelejä, jotka eivät sopineet japanilaisille, mutta eivät myöskään maailmanlaajuiselle yleisölle. He haluavat nyt korjata tämän.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.