Tabletti-toimitukset jatkavat laskuaan

Now Reading
Tabletti-toimitukset jatkavat laskuaan

Tablettimarkkinoita seuraavien asiantuntijoiden mukaan tabletti-toimitukset jatkavat maailmalla laskuaan. Syyksi kerrotaan edulliset kannettavat tietokoneet ja suuremman kokoiset älypuhelimet eli nk. Phabletit. Trendin odotetaan jatkuvan samana myös ensi vuonna.

7 tuumaiset tabletit kattoivat aikaisemmin 70 prosenttia tablettien kokonaismyynnistä, mutta hiljattain osuus on tipahtanut 10 prosentilla 60 prosenttiin entistä suurempinäyttöisten älypuhelimien takia.

Tutkimusyhtiö IDC odottaa tablettitoimitusten tästä huolimatta kasvavan vuoden takaiseen 6,5 prosentilla. Näin toimitusmäärät nousisivat 230 miljoonaan yksikköön. On kuitenkin pidettävä mielessä, että tutkimusyhtiön aikaisempi ennuste arvioi kasvua tulevan 12,1 prosenttia. Aiheesta uutisoi ensimmäisenä ulkomainen verkkolehti Digi Times.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.