HP markkinoi Chromebox -tietokonettaan tuulettimettomana, sisältä löytyi tuuletin

Now Reading
HP markkinoi Chromebox -tietokonettaan tuulettimettomana, sisältä löytyi tuuletin

HP on taas vaihteeksi söhlinyt, yhtiö on nimittäin markkinoinut valmistamaansa Chromebox -työpöytä tietokonetta tuulettimettomana.

Yhtiön alapuolella näkyvässä markkinointikuvassa yhtiö kehuu laitettaan äänettömäksi, hiljaiseksi sekä energiatehokkaaksi, kuten muistaa myös mainita laitteen olevan vapaa pölyongelmista, sillä laite on HP:n mukaan tuulettimeton.

Laitteen ostanut tubettaja Lyon Siedman oli ihmetellyt laitteen pitämää hurinaa, jonka ansiosta hän päätti purkaa laitteen osiin ja katsoa onko laitteen kuorien sisälle kätketty tuuletin vai mikä siellä hurisee.

04072014_HP_1

Noh, tuuletinhan sieltä löytyi. Saman asian olisi voinut todeta myös HP:n laitteelle tekemästä purkuohjeesta(PDF). Ohjeessa on kuva jossa kerrotaan laitteen sisältämästä tuulettimesta, jonka tehtävä on jäähdyttää 17W TDP -arvolla varustettua suoritinta. Mistä asti tuulettimeton on tarkoittanut samaa kuin hiljainen tuuletin??

04072014_HP_2

 

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.