Jimm's tuo myyntiin pelitietokoneita uusilla NVIDIAn näytönohjaimilla

Now Reading
Jimm's tuo myyntiin pelitietokoneita uusilla NVIDIAn näytönohjaimilla

Suomalainen Jimm’s PC-Store on uudistanut pelitietokoneitaan NVIDIAn uusilla GTX 900 -näytönohjaimilla, jotka perustuvat uuden sukupolven NVIDIA Maxwell -arkkitehtuuriin.

Jimm’s Epic -malliston Galaxy, Nebula, Supernova, Sun ja Meteorite saavat nyt oivan teholisäyksen uudesta NVIDIA GTX 900 -sarjan näytönohjaimesta.

Myös Jimm’s Gamer -malliston Heavy, Trance, R&B, Rap ja Tango saavat nyt sisuksiinsa NVIDIA GTX 900 -sarjan näytönohjaimet.

Jimm’s Epic- ja Jimm’s Gamer -mallistojen uudistetuissa pelitietokoneissa ominaisuudet ja tehot kasvavat asteittain 1 209 euron monitoimilaitteesta aina 2 099 euron pelimammuttiin.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä ja keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet. Jimm’s Epic- ja Jimm’s Gamer -pelitietokoneiden ennakkotilaukset alkavat välittömästi ja toimitukset alkavat lokakuussa.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.