Now Reading
Lenovo on julkaissut kokonaan uuden IdeaPad-kannettavien tuoteperheen

Lenovo on kuluneella viikolla ilmoittanut julkaisseensa kokonaan uuden IdeaPad-kannettavien tuoteperheen. Valikoimaan tulee yhteensä kuusi eri mallia. Lisäksi, pelaajille Lenovo tuo tehokkaamman Legion Y920 -pelikannettavan.

Uusi IdeaPad-kannettavien tuoteperhe sisältää mallit IdeaPad 720, 520, 320 ja näiden ohuemmat S-versiot IdeaPad 720S, 520S ja 320S. Kaikissa malleissa on uusimman sukupolven Intel-suoritin. Osassa puolestaan on erillinen Nvidian GeForce 940MX -näytönohjain.

Kolme ohutta S-mallia on tarkoitettu niille, joille kannettavuus ja suorituskyky ovat tärkeitä. Alumiinirunkoisessa 720S-huippumallissa on tuorein seitsemännen sukupolven Intel Core i7 -suoritin, Nvidian näytönohjain, maksimissaan yhden teratavun ssd-massamuisti, Thunderbolt 3 -liitäntä – lisäksi 13-tuumainen malli painaa ainoastaan 1,14 kiloa ja sen paksuus on 13,6 millimetriä. Koneessa on myös sormenjälkilukija.

IdeaPad 520 ja 520S ovat myös varustettu uusilla Intelin Core i7 -suorittimilla. Mukana on lisäksi suorituskykyä antamassa Nvidian GeForce 940MX -näytönohjain. Arkikäyttöön sopivat puolestaan IdeaPad 320 ja ohuempi sisar 320S.

320-mallissa on uudet suorittimet, usb-c-liitännät ja dvd-asema sekä lisävarusteena sormenjälkilukija ja kosketusnäyttö. 320S:n 15-tuumaisessa versiossa puolestaan on maksimissaan teratavun massamuisti ja erillinen Nvidia-näytönohjain.

IdeaPad 720 -sarjan koneet saapuvat jalometallisilla värisävyillä. IdeaPad 520 -sarja tulee saataville kullan ja hopean lisäksi purppuraisena ja pinkkinä. IdeaPad 320 -sarja taas sisältää yhteensä kahdeksalla eri värisävyä, kuten esimerkiksi deniminsinisen ja korallinpunaisen.

Pelikannettava Lenovo Legion Y920 on varustettu taustavalaistulla mekaanisella näppäimistöllä ja se sisältää muun muassa ylikellotettavan Intelin K-sarjan suorittimen sekä Nvidia GeForce GTX 1070 8G -näytönohjaimen.

 

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
57%
Mahtavaa
29%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
14%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.