Valven Steam-ohjaimeen ei tulekaan kosketusnäyttöä

Now Reading
Valven Steam-ohjaimeen ei tulekaan kosketusnäyttöä

TechSpot-sivusto kertoo, että Valve on suunnitellut Steam-ohjaimensa uudelleen. Ohjaimen huomiota herättävin ominaisuus, keskiosan kosketusnäyttö, on vaihtunut painikkeisiin.

Alkuperäinen suunnitelma oli luoda pelinkehittäjille mahdollisimman laaja ohjelmointirajapinta. Valven mukaan kosketusnäyttö tarjoaisi äärettömästi mahdollisuuksia eri toimintojen tekemiseen ilman fyysisiä näppäimiä.

Lopulta kuitenkin Valve vaihtoi kosketusnäytön perinteisiin painikkeisiin. Lähteet kertovat, että muutos tehtiin, koska kosketusnäyttö aiheutti yhteensopivuusongelmia vanhempien pelien kanssa. Kosketusnäytön on myös kerrottu häirinneen pelaamista, kun pelaajien oli toistuvasti katsottava poispäin televisiosta.

Toinen mahdollinen, mutta vahvistamaton syy voi olla kustannus. Valve on aiemmin kertonut, että he haluavat ohjaimellensa kilpailukykyisen hinnan. Hieno korkearesoluutioinen kosketusnäyttö epäilemättä nostaisi valmistuskustannuksia.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.