Bing suosii mobiiliystävällisiä sivustoja

Now Reading
Bing suosii mobiiliystävällisiä sivustoja

Hakukoneita käytetään suurissa määrin nykyään erilaisilla mobiililaitteilla, kuten älypuhelimilla ja tablet-tietokoneilla.  Hakukonejätti Microsoftin Bing-hakukone suosimaan hakutuloksissaan mobiililaitteille optimoituja sivuja.

Tarkoituksena on palkitsemalla rohkaista erilaisten Internet-sivustojen ylläpitäjiä suunnittelemaan sivustonsa enemmän mobiililaitteita silmällä pitäen. Siirron seurauksena sivustot eivät enää sijoitu hakutuloksissa yhtä korkealle kuin ennen, jos ne sopivat tarkasteltavaksi ainoastaan pöytätietokoneille. Hakukonejätti Google päivitti itse hakualgoritmiaan samasta syystä kuluvan vuoden huhtikuussa.

Kahdeksi tärkeimmäksi kriteeriksi mobiiliystävälliselle sivustolle on listattu sivuston luettavuus ja sivuilla navigointi. Käyttäjien ei pidä joutua tarkentamaan kyetäkseen lukemaan tekstiä ja painikkeiden pitää olla tapreeksi suurikokoisia, jotta niiden painaminen onnistuu heposti pienemmänkin kokoisella mobiililaitteella. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti NextPowerUp.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.