Sonera laajentaa valokuituverkkoaan Ähtärissä

Now Reading
Sonera laajentaa valokuituverkkoaan Ähtärissä

Sonera laajentaa parhaillaan valokuituverkkoaan Ähtärissä. Sonera on kaapeloinut tämän syksyn aikana Ähtärin sairaalan pohjoispuolella sijaitsevaa Törön asuinaluetta ja nyt rakennustyöt ovat siirtyneet Pellonpään, Hankolan ja Villelän asuinalueille.

Yhtiön mukaan valokuituverkon rakentamisen tavoitteena on korvata mahdollisimman hyvin sähkölinjojen maakaapeloinnin yhteydessä poistuvat vanhat lankaverkot. Kaikki pylväslinjojen purkualueella sijaitsevat kuparikaapelilla toteutetut liittymät päättyvät 31. maaliskuuta 2015 mennessä.

Sonera tarjoaa purkualueella asuville asukkaille mahdollisuuden liittyä valokuituverkkoon ilman rakentamiskustannuksia. Valokuituyhteys on mahdollista saada myös purkualueen ulkopuolella sijaitseviin taloyhtiöihin sekä liikekiinteistöihin.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.