Bose julkisti uuden SoundLink III -kaiuttimen – parempi ääni ja akunkesto

Now Reading
Bose julkisti uuden SoundLink III -kaiuttimen – parempi ääni ja akunkesto

Engadget-sivuston tietojen mukaan Bose on julkistanut Bluetooth-kaiuttimen nimeltä SoundLink III. Yritys sanoo, että se on sen tähänastisista Bluetooth-laitteista parhain. Se on suunniteltu ensisijaisesti liikkuville ihmisille. Tällä kannettavalla kaiuttimella on 14 tunnin akunkesto ja sen äänenlaatua on myös paranneltu sen edeltäjään verrattuna.

Kaiuttimen sisältä löytyy neljä neodyymianturia ja passiivisäteilijä. Tämä yhdistelmä tekee SoundLink III:sta edeltäjiään äänekkäämmän, mutta silti ääni pysyy tasapainoisena ja luonnollisena.

Musiikkia toistetaan Bluetoothin A2DP:n välityksellä ja kaiutin muistaa viimeiset kuusi laitetta, jotka siihen on kytketty. Saatavilla on myös pehmeitä suojuksia viidessä eri värissä. Kaiuttimen hinta on 319 euroa ja suojuksen kanssa kaiutin maksaa 358 euroa. Kaiuttimen voi ostaa Bosen sivuilta, täältä.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.