Canon Suomen luotetuin kameramerkki jo 13. kerran peräkkäin

Now Reading
Canon Suomen luotetuin kameramerkki jo 13. kerran peräkkäin

Canon logoCanon on valittu Valittujen Palojen Luotetuin Merkki -tutkimuksessa jo kolmannentoista kerran peräkkäin Suomen luotetuimmaksi kameramerkiksi. Canon valittiin kategoriansa voittajaksi myös kahdessatoista muussa tutkimuksessa mukana olleessa Euroopan maassa.

Omassa kategoriassaan Canon sai Suomessa peräti 55 prosenttia maininnoista. Kolmattatoista kertaa toteutettu tutkimus on yksi suurimmista Euroopassa tehtävistä kuluttajatutkimuksista. Mukana oli 12 maata ja vastaajia yhteensä 18 314.

Suomessa kyselyyn vastasi 2 024 henkilöä. Tutkimuksessa selvitettiin avoimella kysymyksellä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 38 eri tuoteryhmässä.

Tutkimus tehtiin nettikyselynä. Lisätietoja tutkimuksesta ja eri maiden tuloksista on osoitteessa: www.rdtrustedbrands.com/trusted-brands/ (vuoden 2013 tulokset eivät vielä ole sivuilla).

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.