Googlen uudet älykellot julki ensi vuoden alussa

Now Reading
Googlen uudet älykellot julki ensi vuoden alussa

Maailman teknologiablogit ovat jo jonkin aikaa huhunneet teknologiajätti Googlen työskentelevän kahden uuden älykellon parissa. Nyt, laitteista on ilmestynyt kuvia julkisuuteen.

Tunnettu vuotaja Evan Blass on ehtinyt kertoa, että Googlen tulevat älykellot saatettaisiin julkaista ensi vuoden alussa. Swordfish -ja Angelfish -koodinimillä varustetuista älykelloista ensin mainittu sisältää tiedon mukaan yhden painikkeen, vaihdettavilla rannekkeilla ja tulee saataville hopean, titaanin ja ruusukultaisen värisinä versioina.

Raporttien mukaan Angelfish on paksuudeltaan 14 millimetriä ja halkaisijaltaan 43,2 millimetriä sekä sisältää GPS:n, LTE-mobiiliyhteyden ja seuraa sydämensykettä. Swordfish puolestaan olisi halkaisijaltaan pienempi – 42 millimetriä sekä 10,6 millimetrin paksuinen.

Molempien älykellojen odotetaan olevan ensimmäiset Googlen uudella Android Wear -käyttöjärjestelmäversiolla varustetut markkinoille tuodut laitteet. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti SoftPedia.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
10%
Mahtavaa
70%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
10%
Ottaa päähän
10%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.