LG esittelee: 55-tuumainen OLED-televisio

Now Reading
LG esittelee: 55-tuumainen OLED-televisio

270512 oledLG Electronics (LG) esitteli maailman suurimman ja kevyimmän 55-tuumaisen OLED-television Monacon Salle des Etoillesissa. Näin käynnistyi murros, jollainen on viimeksi nähty, kun väritelevisio keksittiin. LG OLED-televisioiden myötä kuvanlaatu ei enää ole kompromissi ja muotoilu on hiottu huippuunsa.

LG esitteli kuluttajille suunnatun OLED-television ensin 400 jälleenmyyjälle, medialle ja muille sidosryhmille. Euroopan markkinoille televisiomallit saadaan vuoden 2012 toisen puoliskon aikana.

”Televisioiden historiassa on ollut vain muutama yhtä merkittävä innovaatio kuin tämä nyt lanseerattu OLED-televisiomallisto, sanoo Havis Kwon LG Home Entertainment -liiketoimintayksikön toimitusjohtaja.

”Kutsumme uutuutta nimellä The Ultimate Display, sillä LG OLED -televisio todella ylittää kaikki odotukset kuvanlaadussa ja muotoilussa. Pyrimme siihen, että vielä tänä vuonna OLEDista tulee synonyymi LG:lle.”

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.