Now Reading
LG esitteli uudet PJ-sarjan leijuvat Bluetooth-kaiuttimet

LG esitteli uudet PJ-sarjan leijuvat Bluetooth-kaiuttimet

PJ-sarjaan kuuluu neljä samalle perusmallille rakentuvaa kaiutinta, johon mallista riippuen on lisätty muita ominaisuuksia, kuten radio tai subwoofer. Kaikki mallit toistavat Bluetooth-yhteydellä musiikkia esimerkiksi älypuhelimesta tai tabletista.

Kaiuttimien akku kestää maksimissaan jopa 10 tuntia. Yhden kaiutinmallin alustassa on sisäänrakennettu FM-viritin, jota käyttäjä voi ohjata valintanäppäimistöllä. Kaiuttimen alustassa on näyttö, jossa näkyvät käytössä olevat asetukset, sekä sisäänrakennettu antenni.

Lisäksi LG esittelee kaiuttimen, jossa on FM-virittimen lisäksi DAB-viritin, josta on hyötyä erityisesti digitaalisten radiolähetysten alueilla.

Turbiineista inspiraationsa saanut kaksitieperiaatteella toteutettu passiivinen kaiutin on valmistettu alumiinista. Lisäksi kaiuttimet ovat vedenkestäviä, ja niille on myönnetty IPX7-sertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että niitä voi pitää metrin syvyisessä vedessä jopa 30 minuutin ajan.

Sarjan suurin malli on PJ9, jonka alustaosa toimii sekä subwooferina että langattomana latausasemana. Kaiutinosa on alustan päällä ja se leijuu ilmassa toisiaan hylkivien magneettien avulla.

Lisätietoja saatavuudesta ja hinnasta kerrotaan yhtiön mukaan lähempänä lanseerausajankohtaa.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
13%
Mahtavaa
38%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
38%
Ottaa päähän
13%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.