LG ja Samsung esittelevät 105" kaarevat TV:t

Now Reading
LG ja Samsung esittelevät 105" kaarevat TV:t

19122013_LG_curve_TVSamsung Electronics Co. ja LG Electronics Inc. ovat maaillman kaksi johtavaa TV-valmistajaa ja näistä molemmat ovat tänään ilmoittaneet paljastavansa pian suurelle yleisölle omat näkemyksensä 105″ kaarevista High-End  TV:istä. Laitteiden ensiesittely tapahtuu USA:ssa tammikuussa Consumer Electronics Show -tapahtumassa (CES). Molemmat laitteet kuuluvat ultra-high definition LCD-näyttöjen luokkaan.

Nämä kaksi kuluttajaelektroniikan Korealaista jättiläistä ovat kilpailleet jo tovin keskenään siitä kumman laite on ensin valmis markkinoille. Tänä vuonna molemmat yhtiöt julkaisivat kaksi 55″ kaarevaa ruutua, joskin julkaisut olivat lähinnä markkinointikikka koska laitteita ei saa mistään ostettua, eli kyseessä oli niin sanottu paperijulkaisu. Molemmat yhtiöt myivätkin koko kaarevien TV:iden varastonsa alennuksella pois kaikessa hiljaisuudessa.

Samsungin mainospuheiden mukaan yhtiön kaareva TV antaa katsojilleen IMAX-tyylisen elokuvakokemuksen. LG puolestaan vetoaa tarkkasilmäisiin katsojiin kertomalla sen kaarevien TV:iden näyttävän kuvan pienimmätkin yksityiskohdat henkeäsalpaavan yksityiskohtaisesti.. Kuitenkaan kumpikaan yhtiö ei ole suostunut paljastamaan milloin uutukaiset saapuvat oikeasti markkinoille, jos milloinkaan.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.