Logitech esitteli langattoman Bluetooth-matkakaiuttimen

Now Reading
Logitech esitteli langattoman Bluetooth-matkakaiuttimen

Oheislaitteita valmistaja Logitech on julkaissut langattoman Bluetooth-matkakaiuttimen. Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker toistaa äänet avarasti viistosti asennettujen kaiutinelementtien ansiosta.

Logitech X300 on liitettävissä langattomalla Bluetooth-yhteydellä esimerkiksi älypuhelimeen tai tablettilaitteeseen. Kaiuttimessa on painikkeet äänenvoimakkuuden säätämiseen ja puheluihin vastaamiseen. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta Logitech X300 toimii myös kaiutinpuhelimena.

Kaiutin käyttää virtalähteenään litium-ioniakkua, josta virtaa riittää yhtiön tiedotteen mukaan jopa viideksi tunniksi yhtäjaksoisessa käytössä. Mukana tulee myös usb-kaapeli akun lataamista varten.

Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker tulee yhtiön lehdistötiedotteen mukaan kuluttajien saataville kuluvan vuoden elokuussa 69 euron suositushintaan.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.