Samsung esittelee uuden Wi-Fi-järkkärin ja 3D-objektiivin

Now Reading
Samsung esittelee uuden Wi-Fi-järkkärin ja 3D-objektiivin

Samsung NX300 00Maailman suurimmat kuluttajaelektroniikkamessut käynnistyvät muutaman päivän kuluttua Las Vegasissa Yhdysvalloissa. Samsung aikoo messuilla esitellä seuraavan sukupolven älykkään järjestelmäkameran ja uuden 3D-objektiivin.

CES-messuilla esiteltävä NX300 on kompaktijärjestelmäkamera, joka on varustettu entistä kattavimmilla Wi-Fi-ominaisuuksilla. Edeltäjänsä tavoin NX300 smart kamerassa on sisäänrakennettu Wi-Fi-tuki.

Kameralla otettuja kuvia ja videoita voi jakaa kamerasta suoraan sosiaalisen median palveluihin. Lisäksi kuvat voi varmuuskopioida automaattisesti omalle tietokoneelle. Kaikki tämä onnistuu langattomasti suoraan kamerasta. Uutuuskameralla otettua sisältöä voi myös ladata suoraan tabletille tai älypuhelimeen Mobilelink-toiminnolla.

Samsung NX300 on varustettu uudella kuvaprosessorilla, joka mahdollistaa nopean jatkuvan kuvauksen ja vähäisen kohinan. Lisäksi se tukee myös 1080p-tason videotallennusta sekä 2D:nä että 3D:nä. Samsung esittelee CES-messuilla optiikan, joka pystyy ottamaan 3D-still-kuvia ja -videota.

NX300-kompaktijärjestelmäkamerassa lisäksi 84 mm:n AMOLED-näyttö (3,31 tuumaa). Painoa sille kertyy 280 grammaa ilman akkua. Se tulee saataville mustana ja valkoisena huhtikuussa 2013.

Kameran suositushinta vakio-objektiivilla on 879 euroa. NX-sarjan 45 mm:n f1.8 2d/3d -objektiivi on saatavana huhtikuussa valkoisena ja mustana. Objektiivin suositushinta on 499 euroa.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.