Samsungin peilittömän NX20-kameran tiedot vuotivat julki

Now Reading
Samsungin peilittömän NX20-kameran tiedot vuotivat julki

Samsung logoHollantilainen Focus Media -sivusto on saanut käsiinsä esituotantoversion Samsungin vielä julkaisemattomasta peilittömästä NX20-kamerasta. Tuloillaan oleva kamera vaikuttaa kuvien perusteella edeltäjäänsä NX11-kameraa suuremmalta ja sen erikoisesti muotoiltu runko pitää sisällään täyden APC-C-kokoluokan 20,3 megapikselin kennon ja sisäänrakennetun salaman.

Vaikka kyseessä onkin esituotantoversio, on todennäköistä, että kameran muotoilu ja tekniset tiedot pysyvät samoina tuotantoyksilöissäkin. Samsung on kasvattanut NX20:sen ISO-herkkyyttä huomattavasti edeltäjänsä (NX11) verrattuna. NX11 kykeni 3200 ISO-herkkyyteen ja NX20 puolestaan kykenee huikeaan ISO 12800 -herkkyyteen asti.

Maksimi sarjatulinopeus on noussut aiemmasta kolmesta ruudusta per sekunti kahdeksaan ruutuun per sekunti ja pienin suljinaika puolestaan 1/4000:sta 1/6000:ta sekunnin osaan. NX20-kamerassa on kolmituumainen AMOLED-näyttö ja sähköinen etsin sekä sisäänrakennettu Wi-Fi-liitettävyys. Hintatasosta ei vielä tähän mennessä ole tietoa.

 160312 Sammy NX20

Lisää kuvia Samsung NX20-kamerasta löydät Focusmedia.nl-sivustolta.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
0%
Mahtavaa
0%
Ei hyvä
0%
Ihan tyhmää
0%
Ottaa päähän
0%
About The Author
Toimitus
Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.